Els nostres Serveis

Home \ Els nostres Serveis


 

El nostre objectiu és reflectir notorietat, funcionalitat i diferenciació en cada projecte.
 

Imatge Corporativa:

 

Una bona imatge es dissenya per atraure al client. Ha de ser clara i entenedora. No és només un logo, sinó un conjunt de tots els valors que construeixen una marca.

Disseny i Creativitat:

 

La creativitat marca la diferència. Creativitat per ser més originals. Busquem les millors idees per diferenciar-te, i tot això aplicat amb un bon disseny.

Packaging:

 

Una peça important que serveix per transportar, protegir, agrupar, i també en alguns casos informa de les condicions d’ús. Fem que la marca i la promoció del producte quedi palesa amb un bon packaging i es diferencii dels altres, en definitiva que enamori.

 

Fotografia:

 

Disposem d’un estudi altament qualificat per cada necessitat. Fotografia de producte. Gestionem sessions de fotografia per anuncis publicitaris.

 

Editorial:

 

Disseny de fullets, llibres, catàlegs, revistes, tot allò que engloba el món de les lletres. Un procés que comença per una redacció, un disseny, una maquetació i la producció gràfica.

Consultoria:

 

Gestionem i planifiquem campanyes de publicitat, estratègies de marketing, i plans de comunicació. Donem resposta a cada consulta.

Audiovisuals:

 

El vídeo digital està pensat per captar i donar-te a conèixer a futurs clients, socis, proveÏdors o al públic en general. A més a més el Brand Vídeo és una de les millors eines preventives en cas d’una possible crisi de reputació online.

Desenvolupament:


Qualsevol empresa, idea, servei o producte ha de tenir presència online.

Desenvoluparem qualsevol disseny web en XHTML & CSS seguint els estàndards de qualitat WC3.

 

 

Social Media Management:

 


Dissenyarem la teva presència activa a les Xarxes Socials que et permetin estar connectat i degudament indexat als cercadors.

Marketing Digital:

 


Realitzarem un anàlisi de la teva situación i posicionament actual i et proposarem les accions que creiem idònies per situar la teva empresa o marca de la millor manera al web 2.0.

E-mail Marketing:

 


T’oferim una de les eines més poderoses per fer e-mail màrqueting per Internet. Vols saber quins usuaris han obert els seus correus, o si han fet clic en algun link i per quins serveis s’han interessat? Tot això i molt més és possible amb els nostres serveis de e-mail màrqueting.

Posicionament:

 


Utilitzem tècniques de SEO i SEM. Capta noves audiències fent campanyes de marketing als principals cercadors o a les diferents xarxes socials.


Si t’agrada comparteix-ho >>