ZERO WASTE PHARMA | bioscacomunicacio.com
17560
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17560,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ZERO WASTE PHARMA

PROJECTE

MARCA SECTOR FARMACÈUTIC

CLIENT

GREENTOPIA

CATEGORIA

BRANDING - DISSENY - PACKAGING - SALUT - FARMÀCIA

Sobre aquest projecte

ZERO waste company presenta la nova marca basada en la lluita pel clima. Un concepte de productes i serveis per facilitar la vida RESIDU ZERO i per construir hàbits més sostenibles.
 
La crisi sanitària actual ha posat en evidència la necessitat de fer més èmfasi en el nexe entre la salut de les persones i la salut de la planeta.
 

Desitjaven donar una imatge moderna dins d’un sector clàssic, moderna però sense deixar de ser conservadora. S’ha treballat una línia rodona, suau, que la fa molt propera.
El kit de presentació es basa en la selecció de productes d’utilització diària com sabó de mans, sabó per la dutxa, pasta de dents, desodorant, entre d’altres complements com el raspall de dents, ampolla d’aigua, tots ells fabricats 100% amb productes naturals.
 
Els desitgem molta sort en aquest nou projecte!
 

Projecte de branding. Comunicació. Disseny.