PROQUIMAC - STAND CORPORATIU | bioscacomunicacio.com
17737
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17737,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

PROQUIMAC – STAND CORPORATIU

PROJECTE

STAND CORPORATIU

CLIENT

PROQUIMAC

CATEGORIA

DISSENY I PRODUCCIÓ

Sobre aquest projecte

Un stand professional és sens dubte la porta d’entrada per atraure i fidelitzar el teu públic objectiu, així com generar nous contactes on posteriorment es converteixin en possibles clients.
 

La fira o l’event on tothom vol cridar l’atenció, és important estudiar l’estratègia de marketing més adequada, un stand original, amb missatges atractius i efectius per transmetre els visitants.
 
 
Us mostrem l’stand de l’empresa PROQUIMAC especialitzats en el subministrament i fabricació de colorants i additius per a la indústria Cosmètica, Farmacèutica i Alimentària, en aquest cas l’Stand era per la fira Cosmetorium de Barcelona.
 
La diferència i proposta de valor amb altres estands, va ser un disseny atractiu, elegant acord amb els seus valors, i una producció, en aquest cas, vam optar per escollir un estand modular, reutilitzable, fàcil de muntar i ecològic, molt pràctic per al client.