MUNDIAL HOCKEY FEMENÍ - TERRASSA 2022 | bioscacomunicacio.com
17858
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17858,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

MUNDIAL HOCKEY FEMENÍ – TERRASSA 2022

PROJECTE

REVISTA OFICIAL MUNDIAL HOCKEY FEMENÍ - TERRASSA 2022-

CLIENT

REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE HOCKEY

CATEGORIA

DISSENY - MAQUETACIÓN - PRODUCCIÓ

Sobre aquest projecte

Realització de la revista oficial de La Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei 2022 celebrada a la ciutat de Terrassa de l’1 al 17 de Juliol de 2022.
 

Una revista composta de 60 pàgines en 3 idiomes (català, castellà i anglès) respectant la guide lines corportiva de l’esdeveniment i millorant aspectes gràfics i editorials. El disseny de la revista prevalen els apartats visuals per aportar més atractiu visual al conjunt. Creativitat, desenvolupament gràfic, maquetació de pàgines formades per diferents tipologies de continguts (textos institucionals, anuncis corporatius, taules, palmarès, imatges,…)
 

Gestions amb el client i seguiment de projecte, continguts i qualitats dels mateixos, diferents tandes de modificacions generals, preimpressió i entrega de documents en format obert i en format PDF en alta resolució per a la seva impressió i en resolució optimitzada per a la difusió per internet. Producció de 300 unitats impreses en format digital.
 

Versió de la revista revista digital.
 
A més, es va dur a terme la producció de 1.200 vinils per als seients de la llotja Presidencial.
 
Moltes gràcies per la confiança.