EQUIDRESS - WEB CORPORATIVA | bioscacomunicacio.com
17820
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17820,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

EQUIDRESS – WEB CORPORATIVA

PROJECTE

WEB CORPORATIVA

CLIENT

EQUIDRESS

CATEGORIA

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB

ENLLAÇ PROJECTE

Sobre aquest projecte

Redisseny de la nova web EQUIDRESS, un club d’hípica nascut el 2011, situat en unes magnifiques instal·lacions a Sant Gregori a 5 minuts de Girona, amb els millors serveis que rodegen el món dels cavalls. Pupil·latges, ensinistraments, escola, equip de competició, venta de cavalls, i actualment disposen d’eugassada, amb un poltre i una euga.

 
La web anterior havia quedat obsoleta en quan a actualitzacions de WordPress, així com la imatge requeria un look & feel més modern més funcional i que reportés valor a la oferta del client.
 
Partint d’un anàlisi intern i extern amb referents del sector, es va definir una reestructuració de l’arquitectura, estructura i nou disseny de la interfície de la pàgina web acord amb les necessitats del client.
 
Desenvolupant una web senzilla que millora la navegació per la interfície neta i ben organitzada, una reestructuració del menú, versió responsive i programada en WordPress per donar autonomia el client mitjançant un gestor de continguts.