BRANDING I PUBLICITAT | bioscacomunicacio.com
17136
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17136,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

BRANDING I PUBLICITAT

PROJECTE

BRANDING I PUBLICITAT

CLIENT

ESCOLA L’AVET

CATEGORI

CONCEPT - BRANDING – IMATGE CORPORATIVA

Sobre aquest projecte

Estudi i definició de l’estratègia de la nova marca ESCOLA L’AVET – sota el claim: “Aprenent a ser feliços”-  concepte i posicionament.

 

La creació d’un nou avet, que sempre ha representat a l’escola, com a segell i com a forma identifiativa i personal. La A de la tipografia corporativa s’integra dins d’aquest avet geomètric però amb formes arrodonides. El fet que tingui tronc fa que el situem, que  el plantem, que l’ubiquem al centre de la ciutat.

 

Desenvolupament de la identitat corporativa amb la creació d’un fullet corporatiu, una banderola exterior de l’escola, la pàgina web, i una campanya de comunicació a través dels canals propis de l’escola:  via emailing i a les xarxes socials.

 

Creació i planificació d’una campanya de publicitat online a les xarxes socials d’Instagram i Facebook, i a Google Ads, així com una campanya offline a través dels mitjans locals com premsa, bus i opis.