ART VERD - ANUNCIS CORPORATIUS | bioscacomunicacio.com
17929
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17929,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

ART VERD – ANUNCIS CORPORATIUS

PROJECTE

ANUNCIS CORPORATIUS

CLIENT

ART VERD

CATEGORIA

ESTRATÈGIA - DISSENY - PRODUCCIÓ - MITJANS

Sobre aquest projecte

“Regala un ram de flors per a qualsevol ocasió. Fer feliç costa poc, on hi trobaràs els rams de flors fets amb el cor.”…

Així es presenta la floristeria Art Verd,  un espai de flors i decoració de la llar al centre de Terrassa, on ens van encarregar una petita campanya de comunicació. Aprofitant el canvi d’estació es prestava un bon moment per donar a conèixer la botiga més allà del barri.
 
Vam definir l’estratègia amb la creació de 2 anuncis corporatius:

    • L’alegria a casa
    • Viu Sant Jordi

 

La comunicació es va fer a través de publicitat exterior. En aquest cas, vam contractar durant 1 setmana un opis situat al centre de la ciutat, valorant que fos un lloc de pas per tenir la màxima visibilitat.
 
Per Tots Sants i Nadal en farem 2 més…!

Gràcies Art Verd per la confiança.
 
Gaudim realitzant tota la campanya des del disseny, la impressió, la gestió, comprant els millors suports, perquè sigui tot un èxit, junt amb el client, sempre tot és més fàcil.