NOTÍCIES | bioscacomunicacio.com
15392
page-template,page-template-blog-vertical-loop,page-template-blog-vertical-loop-php,page,page-id-15392,bridge-core-2.5.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

La importància de la nostra imatge

Logotips, perfils a les xarxes socials, papereria, catàlegs, webs, així com uniformes personalitzats, retolació…són aspectes que poden semblar secundaris, però acaben sent la primera imatge de l’empresa.

Poc serveix una targeta de visita atractiva de disseny quan ens presentem amb una carpeta amb un logo desfasat, una web poc visual, xarxes socials sense imatges, …

No obstant, la percepció pròpia no sempre concorda amb l’externa.
Aquesta és la pregunta clau: com crear una imatge corporativa que projecti allò que som?

 

Com ho fem?

Durant el procés de creació, primer parlem amb el client, segon estudiem els valors que els representen i finalment fem un treball d’investigació propi per definir-los.
Aquest treball suposa visites per descobrir el funcionament del dia a dia a l’empresa, la relació amb els seus treballadors, mètodes de treball i la concepció del producte/servei. Tots aquests elements són els que acaben revelant una identitat i/o marca propia.

El logotip. És el segell de l’empresa, allò amb què tothom la identificarà.
És la part esencial en la creació de la imatge corporativa juntament amb el claim.  Pot ser continuïsta (canviar un logo històric pot generar resistències); logotip tipogràfic (jugant amb elements d’espai, combinant les lletres en majúscula i/o majúscula).
El logotip és l’element omnipresent a la resta de materials corporatius de l’empresa, però la comunicació pot anar molt més enllà.

El web. La part fonamental en la imatge d’una empresa, recomanem un disseny que no només sigui vistós, sinó també funcional i que connecti amb l’usuari.
La concepció d’una imatge corporativa va acompanyada de bons propòsits i promeses que hem de cumplir l’agència de comunicació, la creació d’un llibre d’estil que permeti mantenir la coherència amb la imatge de la marca.
 
” Una de les nostres feines més importants és el contacte directe amb els clients per veure si els canvis en la imatge s’apliquen correctament, ajudar-los i assessorar-los en tot moment; si l’empresa veu que hi estem a sobre, la comunicació millora”.

 

El futur de la teva empresa necessita l'experiència, i la gestió d'una agència de comunicació. T'ho posem fàcil!

 

Per què contractar-nos?

  1. Per confiança. La nostra raó de ser
  2. Per passió. Arribem al cor de les persones
  3. Per il·lusió. Autèntica de veritat
  4. Per proximitat. No tenim fronteres
  5. Per flexibilitat. Ens adaptem a tot
  6. Per un servei 100% integral
  7. Per qualitat i experiència. Més de 20 anys ens avalen.

 

 

Explican’s el teu projecte, et volem conèixer!

 

Agència de Comunicació - Biosca Comunicació