Consells per a Fires

Home \ All \ Consells per a Fires

Consells per a Fires

 
Quan una Empresa vol invertir en una fira, és important que abans faci una investigació prèvia i una planificació per tal d’assegurar-se que la inversió no sigui desmesurada.

Una fira comercial esdevé una inversió/despesa econòmica, de temps i esforç per al personal que a vegades no surt rentable.

Sembla que la tendència va a més, les fires tornen a estar de moda, així que empreses, tingueu en compte alguns dels nostres consells:
 
Tenir clar el pressupost a invertir. És molt important la ubicació de l’stand, la majoria de fires ofereixen una ubicació privilegiada per un cost extra.
 
– Transmet un missatge clar, una imatge clara, utilitza colors brillants i visualment atractius.
 
Demostra la teva experiència oferint els teus visitants algo de valor. No deixis de repartir catàlegs de producte, flyers…tot allò que el teu possible client pogui necessitar. És tant important, el que agafa informació i se’n va com el que es queda. No perdis passada!!
 
– Obsequia’ls també amb productes promocionals més populars com bolis, bosses, tasses, claurers, USB…en el cas de productes més específics, aquí estem per ajudar-te!
 
– Ofereix aperitius, begudes deixa bocavedats als teus clients/col·laboradors.
 
Promociona el teu event a través de les Xarxes Socials, pots inclús oferir algun incentiu perquè et visitin.
 
 
CONSELL:  EMOCIONA – PREN ATENCIÓ  – DEIXA EMPREMTA

Gràcies PROQUIMAC per comptar amb nosaltres.!


Si t’agrada comparteix-ho >>