AFTERWORK i NETWORK

Home \ Dia a dia \ AFTERWORK i NETWORK

AFTERWORK i NETWORK
Afterwork i Network 

Són 2 tècniques de consum basades en una estratègia a través d’accions per al gran públic en locals de moda i aliançes amb institucions acadèmiques i empresarials per fomentar aquest tipus de retrovaments al final de la jornada laboral.

L’objectiu d’aquesta estratègia no és més que l’ampliació de contactes dins i fora de les nostres fronteres, de la creació d’oportunitats de treball en un ambit més distès.

L’afterwork permet posar en valor i compartir els nostres coneixements professionals mitjançant el networking, relacionant-nos amb persones pròximes, colegues, clients o la propia competència, tots els factors claus per generar negoci.

Heineken® és model d’exemple que ha implantat ja aquesta estratègia.
Us passem informació sobre l’agenda nocturna de Social Media Week Bcn:


Si t’agrada comparteix-ho >>