Per què les PYMES han d’estar a les xarxes socials?

Home \ Empresa \ Per què les PYMES han d’estar a les xarxes socials?

Per què les PYMES han d’estar a les xarxes socials?

Pregunta a qualsevol adolescent qualsevol qüestió sobre el tema que se’t ocurreixi; el primer que farà serà buscar la informació en el buscador més potent d’internet: Google.”

 

XARXES SOCIALS = SOCIAL MEDIA d’una marca

 

Les xarxes socials són estructures formades per a grups de persones que estan connectades per diferents tipus de relacions; amistats, coneixements, aficions, etc.

L’eficàcia de les xarxes socials es basa en:

–       La Comunicació (ens ajuda a posar en comú coneixements)

–       La Comunitat (ens ajuda a trobar o a integrar-se a les comunitats)

–       La Cooperació (ens ajuda a fer coses junts)

 

Internet és una font d’informació que utilitzem tots per comparar preus, veure promocions, conèixer més productes i amb tota aquesta informació necessària acabem realitzant una compra.

Les Xarxes Socials beneficien al consumidor a donar la seva opinió allà on sigui, un comentari pot arribar a milions de persones, i d’això se’n diu el boca boca 2.0

Els consumidors s’han tornat més exigents i cada vegada volen estar més informats.

 

Tenir presència a les Xarxes Socials no és una moda, sinó una necessitat de comunicació en què totes les empreses n’haurien de tenir. Una empresa ha d’estar on el seu públic objectiu està.

 

Les empreses que no s’adaptin perdran a mig i a llarg termini una gran oportunitat de  mercat per no entrar en el nou rol d’aquesta revolució en la comunicació.

 

Diu la dita:

“SI NO ESTÀS A LES XARXES, NO EXISTÈIXES”


Si t’agrada comparteix-ho >>