La revolució del mòbil ja és un fet.

Home \ Empresa \ La revolució del mòbil ja és un fet.

La revolució del mòbil ja és un fet.

ESCANEJA, PAGA I ESTALVIA TEMPS

Si el consumidor no va al supermercat, el supermercat va al consumidor. Aquesta és la filosofia de la nova estratègia comercial aplicada per Peapod en aliança amb Giant Foods els quals han instal·lat en varies ciutats de EEUU unes pancartes amb fotos i codis de barres de productes perquè els consumidors optimitzin el temps d’espera dels seus transports mentre fan la compra.

Aquest sistema no és nou, al metro de Corea del Sud ja fa temps que ho van instal·lar. La idea d’optimitzar l’arribada del producte al consumidor, en lloc de jugar amb el telèfon mentre esperes al transport públic, és d’anar fent la compra. Només cal obrir l’aplicació Peapod i escanejar els codis.

Aquesta estratègia obre nous espais de venta. Article extret Blog Club Darwin.  

 

Així doncs, el telèfon intel·ligent comença a convertir-se en un element clau de supervivència en aquests temps moderns.Si t’agrada comparteix-ho >>