La importància de crear un codi QR correctament

Home \ Empresa \ La importància de crear un codi QR correctament

La importància de crear un codi QR correctament

Cada vegada més es veuen publicats codis QR per tot arreu, en revistes, premsa, valles publicitàries, però un percentatge elevat d’aquests codis una vegada escanejats ens porten a la pròpia pàgina web de l’anunciant, sense que aquesta estigui adaptada el lloc web en els diferents dispositius mòbils.

Els codis QR serveixen per interactuar amb el consumidor, fer-lo partícep de l’acció, fer-lo protagonista. L’objectiu és crear espectativa, ja sigui per difondre un video corporatiu, un video de producte, per fer promocions, activacions de marca, etc.

«Com en el cas de Heineken, que va oferir en un concert l’espectativa de crear codis QR perquè la gent es conegués d’una forma original i atractiva. La gent passava per un stand i imprimia el seu codi QR amb un missatge personalitzat.»

Aquí des de Biosca Comunicació us presentem un cas d’un codi QR ben aplicat.

 

 


Si t’agrada comparteix-ho >>